Liv igen - EP Digital (6 låtar)
Augusti 2019
Hesekiel kapitel 37 "De förtorkade benens dal" har levt med mig länge. Trots att den är skriven för flera tusen år sedan bär den på ett budskap rakt in i vår tid på flera olika plan. Det väcktes en längtan att skriva sång om det jag upplevde i texten och tillslut, efter många omskrivningar och omformuleringar blev den klar. Det blev några sånger till och detta är resultatet, en ny EP. Producent är Magnus Sjöqvist. Magnus har bland annat producerat "Sjömila". Två av låtarna har Peter Hallström skrivit musiken till (Sådan du är & Bli kvar) Kristin Börjesson har skrivit musiken med mig på "Sedd av ögon som ser".

Frihetens Väg -  CD
April 2018
Efter debutalbumet 2015 och en singeln 2016 släpper nu Johanna Bjurenstedt "Frihetens Väg” (2018). Här finns 11 nyskrivna låtar, varav 8 stycken egenskrivna, en tillsammans med Kristin Börjesson, en av Michael Jeff Johnson och en av Paul Biktor Börjesson.
Producent är Paul Biktor Börjesson.

Beställ skiva  via serveyou72@gmail.com
Skickas portofritt med inbetalningsavi.

150:-

Andas i mig - EP Digital ( 2 låtar)
Juni 2016
Två nya sånger med text och musik av Johanna. Producerade av David Levinsson. Sången "Han nämner dig vid namn" finns även med på samlingskivan "För kärleks skull"

Ur skärvorna - CD
 
Juni 2015
Johanna Bjurenstedts första album med egenskrivet material, allt på svenska, producerat av David Levinsson. Upplevelser, känslor och tankar får ord och melodier. Varje sång har en historia som du får ta del av i konvolutet. Lyssna till sången, gitarren, stråkarna och alla andra instrument som tillsammans bildar helheten. Kanske återvänder hoppet och finner sig nya vägar ut i ljuset.

Beställ skiva  via serveyou72@gmail.com
Skickas portofritt med inbetalningsavi.

150:-

Nothäfte
Noterna från: Ur Skärvorna - Andas i mig - Frihetens Väg

Beställ not  via serveyou72@gmail.com
Skickas portofritt med inbetalningsavi.

150:-